סגל

בדיקות אנטיגן

ערכות אנטיגן מהירות למכירה בקמפוסים במחיר סמלי!

5 ינואר, 2022

עקב התפשטות זן האומיקרון, החליטה הנהלת האוניברסיטה לנקוט צעד נוסף על מנת לחזק את המוגנות מפני התפשטות הקורונה.

החל מהשבוע,  יוצבו בקמפוסים ברחבי האוניברסיטה עמדות למכירת ערכות לבדיקה עצמית מהירה לקורונה. מדובר בערכות זהות לאלה שמחולקות במערכת החינוך, ואמינותן נחשבת גבוהה! האוניברסיטה תמכור את הערכות לקהילת האוניברסיטה בעלות סמלית של 10 ₪ לערכה (הרכישה במזומן בלבד).
מאחר שהמלאי מוגבל, ניתן יהיה לרכוש עד ערכה אחת לאדם ביום.

חגי ברגמן

פרס אופזיין לחקר פרקינסון הוענק לפרופ' חגי ברגמן ממרכז אדמונד ולילי ספרא למדעי המוח והפקולטה לרפואה

23 דצמבר, 2021

פרופ' חגי ברגמן זכה בפרס יחד עם ד"ר אבנר טלר מאוניברסיטת תל אביב כהוקרה על מחקריהם על פרקינסון ודרכי הטיפול והמניעה של המחלה

פרס חדש על מחקר, אבחון וטיפול בפרקינסון הושק השנה באוניברסיטת תל אביב, על שם משפחת אופזיין. פרופ' חגי ברגמן מהאוניברסיטה העברית, נבחר להיות בין שני החוקרים הראשונים בישראל שיקבלו את הפרס. פרס החוקר הצעיר הוענק לד"ר אבנר טלר מהפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב והמרכז הרפואי תל אביב-איכילוב.

ראה גם: מחקר, סגל