סגל

קרן המלגות

קרן המלגות של משרד החינוך - ההרשמה בעיצומה, פנו עוד היום!

נובמבר 9, 2020

המועצה להשכלה גבוהה ומשרד החינוך מעניקים בימים אלה מלגות סיוע לסטודנטים אזרחי ישראל או תושבי קבע שאינם מקבלים סיוע ולומדים לתואר ראשון במוסדות להשכלה גבוהה.

avishai dekel

ד"ר אלון איזנברג זכה בפרס לכלכלן צעיר, פרופ' אבישי דקל בפרס מפעל הפיס לאמנויות ומדעים

נובמבר 5, 2020

ד"ר אלון איזנברג מהמחלקה לכלכלה באוניברסיטה העברית זכה לאחרונה בפרס לכלכלן צעיר לשנת 2020 מטעם קרן ישראל צרפת, המוענק השנה בפעם השנייה. ד"ר איזנברג מתמחה בתחומי הארגון התעשייתי והאקונומטריקה, ומחקריו עוסקים באופן בו שווקים מודרניים מתפקדים. בפרט, הוא מתמחה במחקר אמפירי של העדפות הצרכנים, ושל האופן בו העדפות אלו משפיעות על מגוון המוצרים, מחירם ואיכותם. ד"ר איזנברג הוא בעל דוקטורט בכלכלה מאוניברסיטת ייל בארה"ב, והינו חבר הסגל הבכיר במחלקה לכלכלה באוניברסיטה העברית מאז 2010.

up

מדד ההשכלה הגבוהה של הטיימס לשנת 2021: הפקולטה למדעי הרוח מדורגת במקום הראשון בישראל וה-64 בעולם

נובמבר 4, 2020

דיקן הפקולטה למדעי הרוח, פרופ' מיכאל סיגל: "אני צופה עלייה נוספת בשנים הקרובות לאור דור חדש ונפלא של חברי סגל חדשים" l נשיא האוניברסיטה העברית, פרופ' אשר כהן: "להיכלל בשישה תחומים שונים במקום הראשון בישראל זה בהחלט לא עניין מובן מאליו"

מימין לשמאל - פרופ' אורון שגריר סגן נשיא לבינלאומיות; שי פודולר יור אגודת הסטודנטים באונ' העברית; פרופ' אשר כהן נשיא האונ' העברית; ישי פרנקל סגן נשיא ומנכל האונ' העברית. צילום - יוסי זמיר

נשיא האונ' פרופ' אשר כהן וסגן נשיא ומנכ"ל ישי פרנקל עברו בדיקת קורונה – כחלק מחניכת תחנת בדיקות קורונה בקמפוס הר הצופים

נובמבר 1, 2020

הנהלת האוניברסיטה העברית והפקולטה לרפואה יחד עם המרכז הרפואי הדסה עין-כרם הקימו תחנות ייעודיות לביצוע בדיקות קורונה, מתוך דאגה לסטודנטים הלומדים בה. המיזם יצא לדרך בסוף החודש (21.10) בקמפוס הר הצופים. בבדיקות הראשונות השתתפו נשיא האוניברסיטה העברית פרופ' אשר כהן, סגן נשיא ומנכ"ל האוניברסיטה ישי פרנקל, סגן נשיא לבינלאומיות פרופ' אורון שגריר, יו"ר אגודת הסטודנטים באוניברסיטה שי פודולר וסטודנטים ישראלים ובינלאומיים מסוימים שנרשמו מראש לבדיקה.

hans_reniers_unsplash

השתתפות בניסויים באוניברסיטה העברית תמורת תשלום

אוקטובר 27, 2020

בית הספר למנהל עסקים, בית הספר לחינוך והמחלקה לפסיכולוגיה, מזמינים את הסטודנטים באוניברסיטה העברית לקחת חלק בניסויים תמורת תשלום.

הניסויים מתקיימים בקמפוס או און-ליין במהלך שנת הלימודים הקרובה, ומתקיימים בשעות גמישות.

איך נרשמים? באתר הניסויים - https://huji.sona-systems.com/Default.aspx?ReturnUrl=%2f

השתתפות בשעת ניסוי מזכה את המשתתף בכ-40 שקל.