סטודנטים

שאלות הסטודנטים בנאום נשיא אוקראינה זלנסקי

23 יוני, 2022

כחלק משידור נאום נשיא אוקראינה, וולודימיר זלנסקי, לקהילת האוניברסיטה העברית, ניתנה הזדמנות לסטודנטים ואנשי סגל לשאול את הנשיא שאלות הנוגעות למאמצי ההסברה, התמיכה שאוקראינה מקבלים ממדינות העולם, הקשר עם ישראל והעם היהודי והחזון להמשך.

תמונה מימון ומלגות קיום ללימודי תואר ראשון במדעים

מימון ומלגות קיום בהיקפים חסרי תקדים ללימודי תואר ראשון במדעים

22 יוני, 2022

לאור המחסור החמור בכוח אדם בתעשיית ההיי-טק האוניברסיטה העברית תשקיע כ-15 מיליון שקלים בחמש השנים הקרובות למימון מענקים לכ-200 סטודנטים בלימודי תואר ראשון במדעים. המלגות מיועדות ללימודים בפקולטה למדעי הטבע, בי"ס להנדסה ומדעי המחשב, הפקולטה לרפואה בתחומי ביו רפואה ובפקולטה לחקלאות ברחובות בתחומי קיימות, אגרוטק ופודטק

ביקור פרופ' פמלה רונלד, זוכת פרס וולף בחקלאות לשנת 2022, בקמפוס ברחובות

16 יוני, 2022

פרופ' פמלה רונלד, מהמחלקה לפתולוגיה של צמחים ובמרכז הגנום באוניברסיטת קליפורניה, דיוויס וזוכת פרס וולף בחקלאות לשנת 2022, הגיעה להרצאה מרתקת ומפגש פתוח עם הסטודנטים בפקולטה לחקלאות!

ראה גם: סגל, סטודנטים
תוכנית מושל הגשת מועמדות למלגת לימודים תשפג

תוכנית מושל: מלגת שכר לימוד ומלגת קיום לתואר ראשון בתחומי ההנדסה, רפואה ומדעי המחשב

12 יוני, 2022

אם יש לכם מוטיבציה להצליח, לעבוד קשה ובנחישות ולהגשים לעצמכם חלום, ואתם מגיעים מרקע כלכלי מאתגר, תוכנית מושל לתואר ראשון לתחומי ההנדסה, רפואה ומדעי המחשב- בדיוק בשבילכם.

האקדמיה הלאומית הישראלית למדעים, The Israel Academy of Sciences and Humanities

תכנית מלגות הצטיינות לחוקרי בתר-דוקטורט זרים בישראל

7 יוני, 2022

האקדמיה הלאומית הישראלית למדעים מודיעה על המחזור השישי של תכנית מלגות הצטיינות לחוקרי בתר-דוקטורט זרים בישראל ((Excellence Fellowship Program for International Postdoctoral Scholars.

במסגרת התכנית, יוענקו עד 20 מלגות בתר-דוקטורט, כל אחת לתקופה של שנתיים, לחוקרים צעירים מצטיינים מכל תחומי הידע.

גובה המלגה: 160,000 ₪ (~$47,000)  פר שנה

מודל מימון:

מסעות דעת

מסעות דעת - תוכנית למנהיגות אינטלקטואלית צעירה - קול קורא לקיץ 2022‎‎

10 מאי, 2022

תוכנית "מסעות דעת" היא תוכנית מנהיגות אינטלקטואלית ייחודית ללימודים בתחומי הרוח והחברה, המבקשת לטפח בקרב קבוצה נבחרת של סטודנטיות/ים – כישורי התבוננות ויכולת ניתוח של שאלות עומק רעיוניות ופילוסופיות בהקשר של בעיות השעה בארץ ובעולם, ולחבר בין שאלות אלו ובין המציאות החברתית והפוליטית.

התוכנית מיועדת לקבוצה קטנה ואיכותית של סטודנטיות/ים בעלי סקרנות אינטלקטואלית ופרופיל מנהיגותי מכל חלקי החברה בישראל, העומדים להתחיל את לימודיהם לתואר ראשון בשנת תשפ"ג, בכל תחומי הידע.

ראה גם: סגל, סטודנטים