סטודנטים

Image by PublicDomainPictures from Pixabay

במאמר שפורסם ב-Science: צוות חוקרים בינלאומי מצא קשר בין ההתחממות הגלובלית לעלייה באירועי הקור הקיצוניים בחורף, שתדירותם גוברת בשנים האחרונות

5 ספטמבר, 2021

במאמר פורץ דרך שפורסם בכתב העת Science, צוות החוקרים מארה"ב ומהאוניברסיטה העברית הציגו מנגנון המסביר איך שינויי האקלים באזור הארקטי משפיע על קווי הרוחב הבינוניים באופן שלא הוצג בעבר. "מגמת העלייה באירועי חורף קיצוניים  מתיישבת בקו אחד עם שינויי האקלים הידועים ואינה תירוץ לעיכוב ההפחתה בפליטת גזי חממה"

שתפ בין האוניברסיטה העברית לבין האוניברסיטה הפוליטכנית מוחמד השישי (UM6P) שבמרוקו

מסימני השלום: לראשונה שיתוף פעולה ראשון בין האוניברסיטה העברית לאוניברסיטה במרוקו!

17 אוגוסט, 2021

פרט לאוניברסיטה העברית, גם האוניברסיטאות תל-אביב ובן-גוריון והמכון הטכנולוגי הטכניון ישתפו פעולה בתחומים מדעיים ואקדמיים עם אוניברסיטת מוחמד השישי במרוקו

Photo by Mathew Schwartz on Unsplash

מחקר ראשון מסוגו בעולם בחן עצמות של בני אדם בין השנים 10,000 לפנה"ס עד המאה ה-17, ומצא כי ריכוז עופרת רעילה בעצמות משתנה בהתאם לקצב הכרייה

16 אוגוסט, 2021

פרופ' יגאל אראל: "לאור העלייה הדרמטית הצפויה בהפקת עופרת ומתכות רעילות נוספות, אנחנו מתריעים מפני סיכון בריאותי רחב היקף, בעיקר במדינות שבהן אין רגולציה ומעקב מסודר אחרי זיהום הסביבה והרעלת בני אדם"

האוניברסיטה העברית

האוניברסיטה העברית במקום ה-90 בדירוג העולמי של מדד שנגחאי ובמקום ה-1 בישראל מבין כל מוסדות הלימוד האקדמיים!

15 אוגוסט, 2021

הישג: האוניברסיטה העברית חזרה להיות

בין 100 האוניברסיטאות המובילות בעולם והמובילה בישראל

האוניברסיטה העברית במקום ה-90 בדירוג העולמי

ובמקום ה-1 בישראל מבין כל מוסדות הלימוד האקדמיים!

Alesia Kozik from Pexels

תחרות בנושא "הגורם האנושי בבנקאות דיגיטלית"

11 אוגוסט, 2021

מרכז גרשון לפינטק מבית הספר למנהל עסקים באוניברסיטה העברית בשיתוף בנק מזרחי טפחות מזמינים אתכם להשתתף בתחרות בנושא "הגורם האנושי בבנקאות דיגיטלית".

על המתחרים לשלוח רעיונות למיזמים טכנולוגיים בנושא. ניתן להשתתף כיחידים או בקבוצות של עד 4 אנשים. הפרס ליחיד/קבוצה הזוכה הוא 20,000 ₪.

את הרעיונות יש להגיש בצורת מצגת או וידאו לא יאוחר מה-31 באוגוסט 2021.

ביום שלישי ה-24 באוגוסט יערך מפגש שאלות ותשובות בזום בשעה 15:00.

ראה גם: סטודנטים