מפגש היכרות של חברי חבר הנאמנים החדשים באונ' העברית | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

מפגש היכרות של חברי חבר הנאמנים החדשים באונ' העברית

העיתונאית רינה מצליח, מנכ"לית המרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא) ד"ר אסנת לבציון-קורח ואיש העסקים יואל חשין התייצבו לאירוע החשוב
31/10/2019

אנשי עסקים, אנשי תקשורת ובכירים נוספים הגיעו ליום אוריינטציה חגיגי לרגל היבחרם לחברי חבר הנאמנים הישראלים החדשים של האוניברסיטה העברית. בין היתר מצאנו שם את העיתונאית ומגישת החדשות רינה מצליח, מנכ"לית המרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא) ד"ר אסנת לבציון-קורח, יו"ר2B Group איש עסקים ופעיל בתחום השקעות אימפקט ובנם של שופט בית המשפט העליון לשעבר מישאל ז"ל ורות חשין יואל חשין, כלת פרס ספיר לספרות לשנת 2013 נעה ידלין, המדען הראשי לשעבר ויו"ר קרן GIBF ד"ר שוקי גלייטמן ועוד. במהלך המפגש שהתקיים בקמפוס הר הצופים, החברים והחברות הכירו זה את זה ואת תפקידיהם החדשים.

החברים החדשים נפגשו עם יו"ר הועד המנהל של האוניברסיטה העברית, מייסד ושותף קרן "ויולה פרייבט אקוויטי" הראל בית און, נשיא האוניברסיטה פרופ' אשר כהן, רקטור האוניברסיטה פרופ' ברק מדינה ומנכ"ל משרד החוץ ושגריר ישראל בצרפת לשעבר, סגן נשיא האוניברסיטה העברית לקשרי חוץ ופיתוח משאבים יוסי גל.

במהלך המפגש, רינה מצליח שיתפה בחוויית הלימודים שלה לתואר הראשון באוניברסיטה העברית לצדו של פרופ' אשר כהן ופעילותם המשותפת בהקמת תא הסטודנטים הא-פוליטי הראשון באוניברסיטה.

בנוסף, בין החברים החדשים בחבר הנאמנים נמצאים העיתונאית לוסי אהריש ומנכ"לית מרכז פרס לשלום ולחדשנות אפרת דובדבני.

מפגש היכרות של חברי חבר הנאמנים החדשים באונ' העברית