סטודנטים במדים? ברוכים הבאים! | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

סטודנטים במדים? ברוכים הבאים!

07/01/2019

האוניברסיטה העברית ואגודת הסטודנטים תומכות בחום בכל הסטודנטיות והסטודנטים, החיילות והחיילים, הלומדים באוניברסיטה בזמן שירות סדיר, מילואים ובתוכניות המיוחדות המשותפות לאוניברסיטה ולצה"ל ולשאר גופי הביטחון במדינת ישראל.
אנו תומכים בזכותם של כל הסטודנטים וכל אנשי הסגל להגיע בכל לבוש שהם חפצים בו.
אנו גאים ותומכים באנשי הסגל של האוניברסיטה העברית שמשרתים במילואים, הורים לחיילים וחיילות או שבני זוגם משרתים בצה"ל, בעתות שגרה וחירום כאחד. האוניברסיטה העברית ואגודת הסטודנטים מפעילות תוכניות תמיכה רבות לסטודנטים המשרתים בצה"ל במילואים ובסדיר.

נמשיך לקדם ולתמוך בסטודנטים החיילים והחיילות ולעמוד במחויבות הזאת כלפיהם, כפי שעשינו בעבר.
האוניברסיטה מקפידה על יחס הולם ומכבד לכל הבאים בשעריה, מצרה על האירוע החריג ומביעה התנצלות בפני כל מי שנפגע מכך.

סטודנטים במדים? ברוכים הבאים!