סוגרים את 2018 באוניברסיטה העברית | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

סוגרים את 2018 באוניברסיטה העברית

31/12/2018

גם השנה הרחבנו את היקף פעילותנו האקדמית, הצלחנו להגיע להישגים משמעותיים בישראל ובעולם:

שמחנו כשהאוניברסיטה חזרה לרשימת 100 האוניברסיטאות הטובות בעולם ע"פ מדד "שנגחאי" היוקרתי.

התרגשנו באירועי 100 השנים להנחת אבן הפינה לאוניברסיטה העברית בירושלים.

הודענו על קמפיין גיוס המונים שאפתני, ראשון מסוגו של מוסד אקדמי ישראלי,  לכבוד 100 השנה שכלל גיוס תרומות ב-24 שעות בכל העולם מאוסטרליה ועד צי'לה.

התמלאנו גאווה כאשר חוקרים, בוגרים וחברי חבר הנאמנים שלנו זכו בפרסי ישראל לשנת תשע"ח.

היינו בין המוסדות האקדמיים הבודדים שרשמו עלייה במספר הסטודנטים החדשים לתואר ראשון, ושני וגם רשמנו גידול של 10% במספר הסטודנטים לתואר ראשון במדעי הרוח.

התמוגגנו כשפרופ' מונא חורי-כסברי מביה"ס לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית הפכה לדיקנית הערבייה הראשונה.

נפעמנו מכ-150 פטנטים חדשים שנרשמו השנה על ידי יישום, החברה לפיתוח המחקר של האוניברסיטה העברית.

קיבלנו בברכה את המענק מהמועצה להשכלה גבוהה להקים מרכז יזמות וחדשנות בעלות של 20 מיליון שקל, יותר מכל האחרים.

פרסמנו עשרות מחקרים פורצי דרך וחשובים מבחינה אקדמית, אשר ישנו את המחר.

הבענו עמדה נחרצת בסוגיות חברתיות בולטות ומרכזיות בחברה הישראלית, מהפגנת הלהט"ב ועד מחאת הנשים הגדולה נגד אלימות.

ומה עכשיו? אנחנו כבר מוכנים ל-2019

סוגרים את 2018 באוניברסיטה העברית