ברכות לפרופ' באדי חסייסי, מהמכון לקרימינולוגיה, בפרס פתאל למצוינות בחקר המשפט לשנת תשע"ח | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

08/04/2018

אנו שמחים לבשר לכם על זכייתו של חברנו פרופ' באדי חסייסי, מהמכון לקרימינולוגיה, בפרס פתאל למצוינות בחקר המשפט לשנת תשע"ח. זו השנה החמישית שבה ניתן פרס פתאל על ידי הפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה לחוקר עד גיל 50, וזאת בתחום משפטי שנבחר על ידי ועדת ההיגוי של הפרס. התחומים שנבחרו השנה היו תחום המשפט הפלילי (דיוני ומהותי) והקרימינולוגיה. תחום המחקר העיקרי של באדי הינו שיטור בדגש על שיטור בחברות שסועות ויחסי משטרה ומיעוטים. בתוך זמן לא רב, הצליח באדי לבסס את עצמו כאחד החוקרים המובילים בתחום בתוך ישראל ואף מחוצה לה. מחקריו מצטיינים ביסודיות, בדייקנות וכן ביכולת מרשימה לחבר בין תיאוריה למחקר כמותי.
באדי יחלוק את הפרס השנה עם פרופ' טליה פישר מאוניברסיטת ת"א.

ברכות חמות על הישג מרשים זה ומיטב האיחולים לעשייה מחקרית פורייה בהמשך.