תחרות צילום בנושא קיימות בעברית

1 פברואר, 2023
אכזבת אותנו

כותרת תחרות צילום
האוניברסיטה העברית יוצאת בתחרות צילומים  "היה מקור השראה לקיימות דרך עדשת המצלמה שלך"!

על התצלומים להתייחס לנושא הקיימות והסביבה באוניברסיטה העברית – במחקר, בהוראה, בשטחים הציבוריים, בחיי היום יום , במעונות הסטודנטים וכו'.

כל גורם אוניברסיטאי (עובד/ת, סטודנט/ית, חוקר/ת) רשאי להשתתף בתחרות. ניתן לשלוח עד 3 תצלומים נפרדים למשתתף.

ההצעות תוגשנה עד לתאריך 1.4.2023

שלושת הצילומים שיבחרו ע"י וועדת השיפוט ( לפי הקריטריונים של: רלוונטיות, השראה, מקוריות ואיכות הצילום ) יזכו את המציעים בפרסים אישיים:

3,000 ₪ מקום ראשון, 2,000 ₪ מקום שני ו- 1,000 ₪ מקום שלישי

יתכן ונפתח קטגוריה של "בחירת  הקהל" והפרס בקטגוריה יעמוד על 2,000 ₪

הזוכים יקבלו מנוי שנתי דיגיטלי לירחון National Geographic Magazine

הנהלת האוניברסיטה שומרת לעצמה את הזכות להשתמש בתמונות התחרות באופן דיגיטלי או בהדפסה -  בפרסום, באתר האינטרנט, בלוחות שנה  בקמפוסים ובשטחים הציבוריים.

ועדת השיפוט:

פרופ' נדב כ"ץ יו"ר מועצה ירוקה,  אופירה פוסט ממרכז הקיימות, מיכל מור (אוצרת האונ'), אדיב הדר (צלם חובב, סגל המנהלי) ונציג אגודת הסטודנטים.

על העבודות להיות באיכות גבוהה (לפחות  1200-1600 פיקסל ו - MB2), ללא עיבוד מחשב או טיפול אחר.

הצילומים צריכים להיות מקוריים, שאינם פוגעים בזכויות צד שלישי (לרבות שאינם פוגעים בפרטיות) וכל זכויות השימוש בהם בבעלות מגיש ההצעה (כולל זכות שימוש בתמונות האנשים המופיעים בתמונות).

להרשמה לתחרות

For the English registration form