פרויקט HUBS-Aid: פרויקט ייחודי של ביה"ס למנהל עסקים לסיוע לעסקים שנפגעו במלחמה | האוניברסיטה העברית בירושלים

פרויקט HUBS-Aid: פרויקט ייחודי של ביה"ס למנהל עסקים לסיוע לעסקים שנפגעו במלחמה

17 מרץ, 2024
khdshvt_shvrh_shnyyh_-_400x260_7.png

פרוייקט ייחודי ויוצא דופן של בית הספר למנהל עסקים באוניברסיטה העברית הגיע לסיומו ביום שישי האחרון.

120 סטודנטים, 40 מנטורים ומנטוריות, סייעו ביחד ל-80 עסקים קטנם ובינוניים מכל רחבי הארץ, שנפגעו בעקבות המלחמה. לכל עסק הוקצה צוות של שלושה סטודנטים תלמידי MBA או שנה ג' בתואר ראשון במנהל עסקים, ומנטור.ית בכיר.ה מבוגרי בית הספר. בעלי העסקים זכו לצוותים שסייעו להם בכל הקשור לניהול ותכנון פיננסי, מיצוי זכויות, שיווק, לוגיסטיקה ומציאת פתרונות יצירתיים- על מנת שהעסק יחזור לעבוד.

מדובר בפרויקט ראשון ויחיד מסוגו בארץ שצמח כמענה לקשיים שעלו מהשטח.

בין אנשי העסקים שלקחו חלק בפרויקט: טל ורדי יו"ר ועדת השקעות אלטשולר שחם, אלון זמיר בעלים ומנכ"ל יאמי לשעבר סמנכ"ל שיווק קוקה קולה, דודו זקן לשעבר המפקח על הבנקים, אפרת יהודאי סמנכ"ל כספים חברת טבע, איציק מרגולין סמנכ"ל בחטיבה הפיננסית בנק מרכנתיל, אבי כהן מנכ"ל גלובל.

פרופ' רננה פרס, שיזמה והובילה את הפרויקט, ציינה בארוע הסיום המרגש: "העסקים בישובי העוטף הם הגיבורים הלא מדוברים של המלחמה הזאת. הם אלה שמתעקשים למרות הכל להמשיך ליזום, ליצור ולעשות. בחודשים האחרונים הפכנו להיות חלק מהקשיים, התקוות והחלומות שלהם. והם הפכו להיות חלק ממשפחת בית הספר למנהל עסקים באוניברסיטה העברית"

צילום: מיכל רביבו

משמאל לימין: אלון זמיר - בעלים ומנכ"ל יאמי; פרופ' רננה פרס; חן לב עמי - מנכ"לית יאמי

צילום: מיכל רביבו