ישיבת הממשלה החגיגית ליום ירושלים התקיימה באוניברסיטה העברית! | האוניברסיטה העברית בירושלים

ישיבת הממשלה החגיגית ליום ירושלים התקיימה באוניברסיטה העברית!

30 מאי, 2022
ברונו שרביט

התרגשנו לארח באוניברסיטה את ישיבת הממשלה החגיגית לכבוד יום ירושלים!

הישיבה התקיימה בקמפוס ע"ש אדמונד י. ספרא, במרכז לחקר המוח (ELSC) והשתתפו בה כלל שרי הממשלה, רבים מהם בוגרי האוניברסיטה העברית בעצמם.

ברונו שרביטפרופ' אשר כהן, נשיא האוניברסיטה העברית ברך את שרי הממשלה וציין כי: "האוניברסיטה העברית מקדמת בברכה את שרי ממשלת ישראל ביום חגיגי זה. אין מקום מעורר השראה כמו המרכז לחקר המוח (ELSC) המסמל את פעילות האוניברסיטה בחזית המדע הישראלי והבינלאומי. מכאן מפתחים מדי יום חוקרים בעלי שם עולמי את הדור הבא של הבינה המלאכותית ואת ההבנה כיצד המוח שלנו פועל. האוניברסיטה העברית שמה לה למטרה לתת את הכלים והידע הטובים ביותר לדור העתיד שינהיג את הכלכלה והחברה בישראל. ואנו עושים זאת, כבר כמעט 100 שנה, תוך קידום שוויון בחברה הישראלית, חיזוק הקשר שבין האקדמיה לתעשייה ומעורבות בחיי הקהילה בעיר ירושלים ובמדינת ישראל".

צילום: ברונו שרביט

ברונו שרביט