חדש! הקמנו מערך בדיקות קורונה לסגל ולסטודנטים | האוניברסיטה העברית בירושלים

חדש! הקמנו מערך בדיקות קורונה לסגל ולסטודנטים

5 נובמבר, 2020
D

האוני' העברית הקימה מערך בדיקות הראשון ויחיד לקורונה, עבור סגל וסטודנטים של העברית.

הקליקו כאן לתיאום בדיקה

ביצוע הבדיקות מהווה תוספת משמעותית למערך הטיפול האוניברסיטאי בנושא הקורונה, שכולל בדיקות אפידמיולוגיות מהירות, שירותי בידוד בהתאם לצורך, תמיכה ועזרה בחולים וכו'. הבדיקות יערכו בכל יום בקמפוס אחר בירושלים, על פי פרוט לוח זמנים שיתפרסם באתר האוניברסיטה העברית (יעלה במהלך סוף השבוע הקרוב), תוך שמירה קפדנית ומרבית על פרטיות הנבדק. בחודש הראשון הבדיקות יהיו ללא עלות.

האוניברסיטה העברית מתואמת עם משרד הבריאות והבדיקות יתקיימו על פי הנהלים וההנחיות שלהם, בהיקפן, בסדרן ובאיכותן. התשובות לבדיקות יתקבלו תוך 24 שעות בלבד, במסרונים לטלפונים של הסטודנטים. תוצאת הבדיקה ידווחו בכל מקרה למשרד הבריאות. לעת עתה, התחנות יעלו בימי ראשון ושלישי בקמפוס הר הצופים, ובימי שני ורביעי בקמפוס ספרא וביום חמישי בעין כרם. הבדיקות יתקיימו בין השעות 08:00-14:00. כמו כן יפעלו התחנות בתוך המעונות עצמם: ספרא – במעונות צוייג; הר הצופים – במעונות מאיירסודף; עין כרם – במועדון הסטודנטים.

סגן הנשיא ומנכ"ל האוניברסיטה ישי פרנקל מסר בתגובה: "בדיקות הקורונה לסטודנטים שאנו מביאים לקמפוס הם מרכיב בדאגה המתמשכת שלנו לבריאות קהיליית האוניברסיטה העברית והם חלק מהיערכות האוניברסיטה לחיים בצל הקורונה. זוהי אבן דרך חשובה לקראת החזרה הצפויה של הסטודנטים ללימודים בקמפוס"