השקט שלפני הבחינות: האוניברסיטה העברית מציעה לסטודנטים לינה במלון לרגל התקופה הלחוצה ביותר בשנה האקדמית | האוניברסיטה העברית בירושלים

17 ינואר, 2021
Woman wearing face mask during coronavirus outbreak. by engin akyurt

משבר הקורונה החזיר את כולם לבתים, ומשפחות שלמות נאלצו להתכנס בתוך עצמן ואף להתבודד ימים ארוכים בבית, כשהנפגעים המרכזיים מכך הם הסטודנטים והסטודנטיות, שמחפשים קצת שקט לקראת תקופת המבחנים המתקרבת. באוניברסיטה העברית זיהו את המצוקה ולקראת תקופת הבחינות החליטו להציע לסטודנטים לתארים ראשון ומוסמך, הזקוקים לתנאי למידה נוחים יותר, אפשרויות מגוונות יותר של לינה ומגורים לתקופות של יום אחד, שבוע, חודש, סמסטר שלם במעונות ובשטחי האוניברסיטה.

מתווה מעונות סמסטר א

כך, לדוגמה, מוצע בימים אלו על ידי דיקנט הסטודנטים והנהלת המעונות אירוח יומי בחדר בבית מלון "בית מאירסדורף", הממוקם בקמפוס הר הצופים שליד הפקולטה למדעי הרוח, במחיר של 180 שקל ללילה. כמו כן, אירוח שבועי בחדר יחיד (מיום ראשון עד ליום חמשי) בכל מעונות הסטודנטים יהיה בעלות של 450 שקלים, ואף אירוח חודשי בכפר הסטודנטים השקט יחסית בעלות חודשית של 1,750 שקלים, כולל ארנונה וחשבונות.

פרופ' גיאפרופ' גיא הרפז, צילום: D Guthrie הרפז, דיקן הסטודנטים של האוניברסיטה העברית: "אנחנו בעיצומו של משבר סטודנטיאלי חסר תקדים. הסטודנטים שלנו חווים קשיים כלכליים, אקדמיים, נפשיים וטכנולוגיים. עלינו לנסות ולסייע לסטודנטים ולהקל עליהם ולו במעט. לכל הסטודנטים, ולדיירי המעונות בפרט".

פרסומים בתקשורת: https://finance.walla.co.il/item/3411878