23 ינואר, 2024
ההגשות לפרס מרכז פוג'י (FOOJI) למערכות מזון של האוניברסיטה העברית החלו.
אם יש לך רעיון יוצא דופן בתחום מערכות מזון ברות קיימא, או פרסום מחקר מדעי שתרם תרומה יוצאת דופן בתחום ובעל השפעה ארוכה ומתמשכת, נשמח אם תגיש מועמד לפרס בריאן י. דוידסון, בשווי 10,000 דולר.
הגשת המועמדות רלבנטית לחברות סטארט אפ, מומחים ממוסדות אקדמיים, מהתעשייה, מהממשלה, מארגונים לא ממשלתיים וארגונים פרטיים.
תאריך אחרון להגשת המועמדות לפרס: 01.05.24
הזוכה יציג את הרעיון בכנס השנתי של מרכז FOOJI, המתוכנן בסוף ספטמבר 2024.