הצטרפו למאגר נבדקים לניסויים במחלקה לפסיכולוגיה | האוניברסיטה העברית בירושלים

הצטרפו למאגר נבדקים לניסויים במחלקה לפסיכולוגיה

23 נובמבר, 2020
ע

המחלקה לפסיכולוגיה עוסקת במחקרים בנושאים מגוונים.
ההשתתפות במחקרים אלו הינה בתמורה לתשלום. חלק מהמחקרים דורשים הגעה למחלקה וחלקם ניתן להשלים מהבית.
על מנת לגייס נבדקים\ות בעלי תכונות ספציפיות אנו מזמינים אתכם למלא את השאלון המצורף בלינק ולהיכנס למאגר הנבדקים. מילוי השאלון אורך כ 5-10 דקות.
* השאלון כולל שאלות אישיות רבות (כגון שאלות על מצב רוח, עמדות פוליטיות).
* השאלון אינו דורש פרטים מזהים להוציא מייל ליצירת קשר. תשובותכם לשאלות יהיו גלויות אך ורק לאחראי על המאגר ולא יועברו לאיש (לרבות לאחראיים על הניסויים אליהם תוזמנו). כתובת המייל שלכם תשמש אך ורק לצורך יידוע על ניסויים רלוונטים ולא תועבר לאיש.
* אין חובה לענות על השאלון, ניתן לדלג על פריטים, ניתן להפסיק בכל שלב וניתן לבקש לצאת מהמאגר בכל שלב.
* ניתן להעביר את המייל, עם הקישור, לכל מי שיכול להתעניין, גם אם אינו סטודנט באוניברסיטה.

היכולת שלנו לגייס נבדקים\ות בעלי תכונות ספציפיות חשובה מאוד הן להתקדמות המחקר שלנו והן להבנת תופעות פסיכולוגיות שונות. נודה לכם מאוד על הקדשת מספר דקות למילוי השאלון.

אנא שימו לב שבראש השאלון (בתפריט שפה) ניתן לבחור מגדר (גברים\נשים).

בברכה, המחלקה לפסיכולוגיה, האוניברסיטה העברית בירושלים