ברכות לד"ר אורי רזניק על מינויו לקונסול כללי של ישראל בסנט פטרסבורג! | האוניברסיטה העברית בירושלים

ברכות לד"ר אורי רזניק על מינויו לקונסול כללי של ישראל בסנט פטרסבורג!

20 יוני, 2021
אורי רזניק

ברכות לד"ר אורי רזניק על מינויו לקונסול כללי של ישראל בסנט פטרסבורג!

ד"ר אורי רזניק הוא דיפלומט ישראלי, מרצה במחלקה ליחסים בינלאומיים וחבר עמית במרכז פדרמן לחקר הרציונליות באוניברסיטה העברית. את הדוקטורט שלו עשה רזניק ביחסים בינלאומיים באוניברסיטה העברית וכיום הוא מרצה בנושאי תורת המשחקים ותכנון מדיניות חוץ. הוא כתב את הספר Dynamics of Asymmetric Territorial Conflict: the Evolution of Patience שראה אור בשנת 2013 ופרסם שורה של מאמרים אקדמיים בחקר סכסוכים.

ד"ר רזניק כיהן במספר תפקידים במשרד החוץ, ביניהם מנהל המחלקה לתכנון מדיני, יועץ מדיני לשר החוץ לשעבר אביגדור ליברמן, סגן קונסול כללי של ישראל בלוס אנג'לס וסגן ראש נציגות בשגרירויות ישראל בבולגריה ובסנגל. בנוסף, שימש רזניק כיועץ מדיני לשר הביטחון לשעבר אביגדור ליברמן וכראש חטיבה באגף הביטחוני-מדיני במשרד הביטחון.

שיהיה בהצלחה!