תחרות לסטודנטים וסטודנטיות למשפטים מכלל מוסדות ההשכלה הגבוהה! | האוניברסיטה העברית בירושלים

תחרות לסטודנטים וסטודנטיות למשפטים מכלל מוסדות ההשכלה הגבוהה!

תאריך:
ה', 19/08/2021 12:00 עד ו', 20/08/2021 12:00

ב-19-20 באוגוסט 2021 תצא לדרך תחרות ראשונה מסוגה לסטודנטים וסטודנטיות למשפטים מכלל מוסדות ההשכלה הגבוהה!

בואו לפתוח את הראש, לשנות מציאות ולזכות במלגה קבוצתית בסך 5,000 ₪!

בחודש אוגוסט הקרוב, התנועה לאיכות השלטון תערוך האקתון משפטי המיועד לסטודנטים וסטודנטיות למשפטים (למסיימי שנה א’ ומעלה) מכלל מוסדות ההשכלה הגבוהה בארץ! ההאקתון ייערך ב-19-20.08.2021, יום חמישי 12:30 עד יום שישי 12:30.

במהלך ההאקתון ייסגרו הקבוצות המתחרות בספריית משפטים של האוניברסיטה העברית בירושלים. בתום 24 שעות, כל קבוצה תציג נייר עמדה משפטי בנושאים בהם עוסקת התנועה לאיכות השלטון: מנהל תקין, מאבק בשחיתות, שמירה על הקופה הציבורית ועוד. הקבוצה הזוכה תזכה במלגה של 5,000 ₪ (1,000 ₪ לכל חבר קבוצה) מטעם התנועה לאיכות השלטון!

לאורך התחרות ילוו את המתחרים והמתחרות עורכי הדין של התנועה – יעזרו, יכווינו וילמדו. התחרות תישפט ע”י חבר שופטים מכובד הכולל שופטי עליון לשעבר; בראש חבר השופטים יעמוד יו”ר התנועה לאיכות השלטון, עו”ד ד”ר אליעד שרגא.

* ההשתתפות בתחרות אינה כרוכה בתשלום, ולאורך כל זמן התחרות יוצעו למשתתפים ארוחות באדיבות התנועה.

מהרו להירשם, מספר המקומות מוגבל! >> https://protest.mqg.org.il/hackathon/