מצבן של הנשים במגפת הקורונה | האוניברסיטה העברית בירושלים

תאריך:
ג', 09/02/202118:00-20:00
מרצה:
גב' ביאטריס פארדס ראנחל, ד"ר לטיסיה בוניפאס אלפונסו, פרופ' מונא חורי כסאברי, גב' מריאנה סלסאר אלבורנוס, פרופ' מיכל פרנקל ופרופ' רות פיין.

קתדרת רוסריו קסטיאנוס מבית החוג ללימודים ספרדיים ולטינו אמריקאים מציינת 23 שנים להיווסדה באירוע מיוחד פרי ארגון משותף של הסנאט המקסיקני, שגרירות ישראל במקסיקו, החוג ללימודים ספרדיים באוניברסיטה העברית ושגרירות מקסיקו בישראל בנושא "מצבן של הנשים במגפת הקורונה"

באירוע תשתתפנה הדוברות הבאות:

• גב' ביאטריס פארדס ראנחל, נשיאת הוועדה ליחסי חוץ - אמריקה הלטינית והאיים הקאריביים, הסנאט של מקסיקו.
  • ד"ר לטיסיה בוניפאס אלפונסו, חברה מומחית בוועדה למיגור האפליה נגד נשים של האו"ם.
  • פרופ' מונא חורי כסאברי, דיקנית בית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטה העברית בירושלים.
  • גב' מריאנה סלסאר אלבורנוס, חברה בועדת המשפט האינטר-אמריקאית של ארגון מדינות אמריקה (OEA).
  • פרופ' מיכל פרנקל, ראשת החוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים.
  • פרופ' רות פיין, ראשת החוג ללימודים ספרדיים ולטינו אמריקאים באוניברסיטה העברית בירושלים ונשיאת אגודת ההיספניסטים הבינלאומית (AHI).

האירוע יתקיים בצורה מקוונת ב-9.2.21, 18:00-20:00 (זמן ישראל). לקבלת הקישור לאירוע, נא לשלוח מייל לכתובת: elias.gomez@senado.gob.mx