הזמנה לאירוע בנוקטורנו: "לא במשמרת שלי!"- עדי גוזי וסדנת "מתערבים" | האוניברסיטה העברית בירושלים

הזמנה לאירוע בנוקטורנו: "לא במשמרת שלי!"- עדי גוזי וסדנת "מתערבים"

תאריך:
ב', 15/11/202119:00-21:30

נתקלתן.ם במקרה של אלימות או הטרדה מינית במקום בילוי? בעבודה? במרחב הציבורי? ולא ידעתן.ם מה לעשות? מתחילים ומתחילות לשים לזה סוף!

היחידה למעורבות חברתית בדיקנט הסטודנטים, בשיתוף עיריית ירושלים ונעמת מרחב ירושלים מזמינה אתכן/ם לאירוע בהשתתפות עדי גוזי, השכנה שהצילה את שירה איסקוב וסדנת "מתערבים" בה נלמד איך לא לעמוד מהצד, ולהתמודד באופן ייחודי עם הטרדות מיניות במרחב הציבורי.

מתי ואיפה: 15/11 יום שני- בית קפה נוקטורנו, בצלאל 7 ירושלים.

*וואוצ'ר בסך 15 ש"ח לנרשמים!

שימו לב: ישנו זמן מוקצה לשאלות ותשובות לעדי גוזי. במידה והיית רוצה להעלות שאלה, רשום/י אותה בטופס ההרשמה. אנו נבחר שאלות מתוך המגוון שיעלה.

לו"ז האירוע:

o       19:00 התכנסות

o        19:45 דברי פתיחה

o        20:00 שיחה עם עדי גוזי

o        20:40 הכרות עם מיזם "לא במשמרת שלי"**

o        20:50 סדנת "מתערבים"

על מנת להירשם יש למלא את טופס ההרשמה דרך המייל : מספר מקומות מוגבל

הכניסה לבעלי/ות תו ירוק בלבד.

**קצת על הפרויקט "לא במשמרת שלי":

נעמת ירושלים ועיריית ירושלים (בהובלת לשכת ראש העיר ובביצוע המחלקה לקידום נשים, אגף חברה והאגף לקידום עסקים)  יוצאות בסדרת הדרכות לבעלי/ות וצוותי מקומות בילוי בנושא "יצירת סביבה בטוחה מפוגענות מינית במקום הבילוי".

המשתתפים/ות בהדרכות יקבלו מספרי חירום לפנייה בעת הצורך, וכלים להתמודדות במגוון מצבים פוגעניים. הניסיון מראה כי הדרכות מסוג זה מועילות לתחושת הביטחון וההנאה במקום הבילוי - למבלות ולמבלים ואף לעובדים במקום. ההדרכות הן חלק מקמפיין רחב שיופץ ברחבי העיר ובמקומות הבילוי למען העברת המסר כי  לכל אחד ואחת יש היכולת להשפיע לטובה על תרבות בילוי בטוחה ונעימה.

לצורך הקמפיין אנו זקוקות לך,

סטודנט/ית הרואה חשיבות ביצירת אווירה בטוחה ונעימה במקומות בילוי, ובעל/ת ניסיון בהדרכה.

*ניסיון בעבודה במקום בילוי - יתרון.

ההתנדבות כוללת 14 שעות:

6 שעות הדרכה על ידי מרכז הסיוע לנפגעות אלימות מינית, בו יינתן המידע עבור ההדרכה במקומות הבילוי

8 שעות הדרכה שלך במקום הבילוי אשר יתחלקו כך: שעתיים הדרכה בכל מקום בילוי (סה"כ 4 מקומות בילוי לסטודנט.ית).

המיזם בשותפות היחידה למעורבות חברתית באוניברסיטה העברית.

להרשמה – https://forms.gle/K9D5tXq4qoUEHymx7

לשאלות נוספות: תמר- רכזת אירועים Tamar2855@gmail.com