האקתון קיימות 9-10.12 | האוניברסיטה העברית בירושלים

תאריך:
ה', 09/12/2021 09:00 עד ו', 10/12/2021 09:00

שלום,

אנחנו שמחים להזמין אתכם.ן להצטרף להאקתון הקיימות של מרכז החדשנות והיזמות של האוניברסיטה תחת מאגד החדשנות JLM Impact - המאגד תחתיו את מרכזי החדשנות והיזמות של האוניברסיטה העברית, בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב, ועזריאלי - מכללה אקדמית להנדסה.

בשנים האחרונות מתרבים הדיווחים על אסונות אקלימיים דוגמת בצורות, שטפונות, שריפות, המסת קרחונים, גלי חום וקור ומזג אוויר קיצוני. כבר עכשיו, מתחיל להתבהר המחיר שהעולם משלם על פעילות אנושית  בלתי-מקיימת, ובלתי אחראית.

מאגד JLM Impact מזמין אתכם.ן להצטרף אלינו להאקתון קיימות ולפתח יחד פתרונות לאתגרים ולצרכים קיומיים בתחום הסביבה והקיימות ובפרט בתחום המזון והתחבורה.

השתתפות בהאקתון תתן לכם.ן ניסיון מעשי משמעותי בהובלת תהליכי חדשנות ויזמות. נסיון זה יסייע לכם בפיצוח אתגרים, בהגשמה של רעיונות יזמיים, בהובלת פרויקטים וביום שאחרי התואר.

אנחנו מאמינים מאוד בכוח היצירתי שלכם.ן - הסטודנטים והסטודנטיות בירושלים - לפתח פתרונות לכמה מהאתגרים המשמעותיים שאנחנו מתמודדים איתם היום.

אכן, יש גם פרסים כספיים:

מסלול המזון