| האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

עדכוני מזג האויר: הלימודים הבוקר (17.1) יתקיימו כרגיל

17/01/2019

השמרו בדרכים.

Thursday 17.1.19 - Classes and work at the Hebrew University will be as usual today. Please take care on the roads.

עדכוני מזג האויר: הלימודים הבוקר (17.1) יתקיימו כרגיל

עדכון מזג אוויר – הלימודים ויום העבודה מתקיימים כרגיל

17/01/2019

הלימודים ויום העבודה מתקיימים כרגיל. הזהרו בדרכים

עדכון מזג אוויר – הלימודים ויום העבודה מתקיימים כרגיל

מכתב מאת נשיא ורקטור האוניברסיטה העברית

19/07/2018

לקהילת האוניברסיטה העברית,

להלן קישור למכתב מאת נשיא ורקטור האוניברסיטה העברית בנושא " תמיכה במאבק בנוגע לחוק הפונדקאות "

מכתב מאת נשיא ורקטור האוניברסיטה העברית

18/06/2017

האקדמיה נפגשת עם נשיא המדינה

משלחת דיקנים מהאוניברסיטאות המובילות בארצות-הברית וקנדה, הגיעה בתחילת השבוע לסדנת עבודה משותפת בפקולטה למדעי החברה באוניברסיטה העברית . במסגרת הסדנה שכותרתה "יחסי אוניברסיטה-עיר" נפגשה המשלחת אתמול, עם נשיא המדינה.

הנשיא התייחס במפגש לייחודיותה וגיוונה של החברה הישראלית והדגיש את מקומה של האקדמיה כמקום המפגש הראשון של כלל החברה הישראלית וכי יש להמשיך ולחזקה תוך שימת דגש על פתיחתה גם לקהלים נוספים.

בין השאר עלו במפגש שאלות קשרי הגומלין, האתגרים והמאפיינים ביחסי עיר-אוניברסיטה, בירושלים בפרט וברחבי העולם בכלל. הדיקנים שיתפו  באתגרים העומדים בפניהם בניהול אוניברסיטה במאה ה-21 והקשיים בהכנת הסטודנטים להיות אזרחי העולם החדש.

נשיא האוניברסיטה היוצא, הפרופ' מנחם בן ששון, נכח במפגש יחד עם פרופ' ורד סרוסי ויניצקי, לשעבר דיקנית הפקולטה למדעי החברה, ופרופ' תמיר שפר, דיקן הפקולטה למדעי החברה.

פרופ' שפר אמר במפגש כי נושא הסדנה נועד לבחון את תפקידן ואחריותן של האוניברסיטאות אל מול הערים המארחות אותן. חשיבות זאת מתחדדת שבעתיים בערים מורכבות חברתית ופוליטית, כמו העיר ירושלים. הנשיא ריבלין, כירושלמי ובעל שורשים עמוקים בעיר, מבין את המורכבות הייחודית ואת הצורך במתן פתרון ליחסים ולמתחים הקיימים בין קבוצות האוכלוסייה בעיר ירושלים. אנו מאמינים ומקווים שסדנא זו תהיה פתח לחשיבה חדשנית ולסיעור מוחות פורה ויצירתי .

לא יתקיימו לימודים באוניברסיטה

בעקבות הגעתו של נשיא ארה"ב דונלד טראמם וסגירת הכבישים במהלך היום לא יתקיימו היום לימודים באוניברסיטה

20/03/2017
יציאת אוטובוסים מול ארומה

ביום ב' כב' אדר תשע"ז, ה - 20.03.17 תתקיים יציקה של תקרת תוספת בניה בגג גוש 7 מדעי החברה.
על כן המנהרה תחסם לתנועה בכיוון היציאה בין השעות 05:00-12:00.
יציאת אוטובוסים מהקמפוס תהיה מתחנת האוטובוס הסמוכה לריפוי בעיסוק מול ארומה.

אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית.
אגף בינוי ותשתיות.

לפרטים נוספים ולדיווח על תקלות ניתן לפנות למוקד התקלות בטלפון: 02-6584410

או למוקד הביטחון בטלפון: 02-5883000

סגירת מנהרת האוטובוסים - הר הצופים

על כן המנהרה תחסם לתנועה בכיוון היציאה בין השעות 05:00-12:00.
יציאת אוטובוסים מהקמפוס תהיה מתחנת האוטובוס הסמוכה לריפוי בעיסוק מול ארומה.

אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית.
אגף בינוי ותשתיות.

עברית

כנס בינלאומי בהשתתפות חוקרים מובילים מהארץ ומחו"ל

Sartre's Réflexions sur la Question Juive 70 Years After: Antisemitism, Race and Gender

המרכז הבינלאומי לחקר האנטישמיות ע"ש וידאל ששון יקיים, ב- 18-20 בדצמבר,

כנס בינלאומי בהשתתפות חוקרים מובילים מהארץ ומחו"ל.

תוכנית הכנס

conference

עמודים

Subscribe to האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem רסס (RSS)