קרן המלגות של משרד החינוך - ההרשמה בעיצומה, פנו עוד היום! | האוניברסיטה העברית בירושלים

קרן המלגות של משרד החינוך - ההרשמה בעיצומה, פנו עוד היום!

9 נובמבר, 2020
קרן המלגות

המועצה להשכלה גבוהה ומשרד החינוך מעניקים בימים אלה מלגות סיוע לסטודנטים אזרחי ישראל או תושבי קבע שאינם מקבלים סיוע ולומדים לתואר ראשון במוסדות להשכלה גבוהה.

מדובר בקרן המלגות הגדולה בארץ. בשנת הלימודים תש"ף כמעט 1,000 סטודנטים מהאוניברסיטה העברית זכו במלגות. תנאי הקרן שונים מהתנאים הנהוגים ביחידה לסיוע כלכלי בדיקנט הסטודנטים של האוניברסיטה העברית, ולכן הקרן פתוחה לסטודנטים רבים שלא מקבלים מלגה אצלנו.

ההרשמה למלגות מקרן הסיוע לשנת הלימודים תשפ"א נפתחה השבוע והיא תסתיים ב-26.11.2020 - יש לכם כשבועיים להגיש את בקשותיכם!

לכל שאלה הקשורה למלגה יש לפנות ישירות לקרן - הקרן מעמידה מוקד טלפוני לשאלות בנושא המלגה שמספרו: 1-700-505-885

יש לעיין בתנאי הקרן לפני הגשת מועמדות למלגה.

שימו לב:

1. מועד ההרשמה למלגות הוקדם באופן ניכר בהשוואה לשנים קודמות.
  2. תקופת ההרשמה קוצרה עד מאוד - כך שעליכם לפעול במהירות.
  3. מועד התשלום של המלגות יוקדם באופן ניכר.
  4. אנחנו מקווים שבשל משבר הקורונה הקרן תתוקצב בסכום העולה באופן ניכר על הסכום בשנה רגילה (בדומה להגדלה של תש"ף או אף מעבר לכך).
* מצורף לנוחיותכם מדריך להגשת הבקשה למלגה מקרן הסיוע.

לפניית פרופ' גיא הרפז, דיקן הסטודנטים באוניברסיטה העברית, צפו: