ערכות אנטיגן מהירות למכירה בקמפוסים במחיר סמלי!

5 ינואר, 2022
בדיקות אנטיגן

עקב התפשטות זן האומיקרון, החליטה הנהלת האוניברסיטה לנקוט צעד נוסף על מנת לחזק את המוגנות מפני התפשטות הקורונה.

החל מהשבוע,  יוצבו בקמפוסים ברחבי האוניברסיטה עמדות למכירת ערכות לבדיקה עצמית מהירה לקורונה. מדובר בערכות זהות לאלה שמחולקות במערכת החינוך, ואמינותן נחשבת גבוהה! האוניברסיטה תמכור את הערכות לקהילת האוניברסיטה בעלות סמלית של 10 ₪ לערכה (הרכישה במזומן בלבד).
מאחר שהמלאי מוגבל, ניתן יהיה לרכוש עד ערכה אחת לאדם ביום.

בדיקות אנטיגן
שימו לב- הערכות הן לשימוש עצמי ומיידי. שלמרות שהבדיקות נחשבות אמינות, במידה שקיבלתם תוצאה שלילית אך אינכם בטוחים בה, עליכם לפנות לבדיקת PCR.

במידה שקיבלתם, חלילה, תוצאה חיובית, אתם מתבקשים לעזוב את הקמפוס באופן מיידי, ולדווח לממוני הקורונה, לממונה הישיר או למזכירות הפקולטה/חוג.

הימים והשעות בהן יפעלו העמדות:

קמפוס הר הצופים, בפורום – ימים ב'-ה', בין השעות 14:00-09:00.
קמפוס אדמונד י' ספרא, במעבר במקורה סמוך לבניין לוי – ימים ב'-ה', בין השעות 14:00-09:00.
קמפוס עין כרם, ברחבת הכניסה לבניין 3 – יום ג' בין השעות 14:00-12:00 ימים ד'-ה', בין השעות 14:00-09:00.
קמפוס רחובות, ליד חדרעש - ימים ד'-ה', בין השעות 14:00-09:00.