ד"ר שלומית בכר: "הארכיאולוגיה של הרוב הדומם - אוכלוסיית העיר והכפר בתקופות הברונזה והברזל" | האוניברסיטה העברית בירושלים

תאריך:
ד', 09/12/202012:40
שלומית

שלום לכולם,

המכון לארכיאולוגיה באוניברסיטה העברית מתכבד להזמניכם/ן לסדרת הרצאות של המועמדים הסופיים לתקינה במדור המקראי לשנת תשפ"א. ההרצאות יתקיימו בימי רביעי במהלך חודש דצמבר, בשעה 12:30, באופן מקוון (באמצעות זום) לאור מגבלות הקורונה.

9.12 ד"ר שלומית בכר: "הארכיאולוגיה של הרוב הדומם - אוכלוסיית העיר והכפר בתקופות הברונזה והברזל"

מצורפת מודעה ובה קישורי זום לסדרת ההרצאות, וכן מודעה להרצאה הראשונה. להלן הקישור לזום להרצאה של ד"ר בכר:

Passcode: 143964

כמו כן יתקיימו הרצאות נוספות

16.12 ד"ר אסף קליימן: "התרבות החומרית של דרום סוריה בתקופות הברונזה המאוחרת והברזל: חצי הכוס המלאה"

23.12 ד"ר איגור קריימרמן: ""על לבנים צרופות ואימפריות מתפוררות בשלהי תקופת הברונזה בקיליקיה ובלבנט"

מצפים לראותכם/ן,

יוסי וחברי המכון