שמגלוץ' המגשרות- הקרנה ודיון. | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

שמגלוץ' המגשרות- הקרנה ודיון.

ספריית  בית הספר לעבודה סוציאלית בשיתוף עם הספרייה לחינוך ולעבודה סוציאלית  מזמינים אתכם להקרנת הסרט:
שמגלוץ' - המגשרות
במאים: נעם דמסקי, מורדי קרשנר

על הסרט:
יוברמט (יובי), הבטנש (עדן) ואלטאש (רונית) הגיעו לישראל מאתיופיה כילדות ועברו עם המשפחה והקהילה את כל משברי הקליטה והמעבר הבין תרבותי שמכתיבים החיים בישראל.
כעשרים וחמש שנה אחרי העלייה, כשכל אחת מהן כבר השתרשה בארץ ומצליחה בתחום העיסוק שלה, ולאחר התפרצות הזעם של הקהילה האתיופית באירועי קיץ 2015, מתעדים במאי הסרט שמגלוץ' איך כל אחת מהן מנסה להוביל שינוי בקהילה לא ממקום של תלונה או קיפוח, אלא ממקום של עשייה, חוזקה, אופטימיות, אמונה בדרך ורצון להוביל תהליכים.

16.1.19, יום רביעי, 16:15
בספרייה לחינוך ולעו"ס

בתום הסרט יתקיים דיון עם במאי הסרט, נעם דמסקי ועם שלי אינגיאדו וסילעינואה פנטה, דוקטורנטיות בנות העדה האתיופית.

כיבוד קל יוגש לפני הסרט.

מיקום ראשי
הר הצופים
תאריך
יום ד', 16 בינואר, 2019 - 16:15
שמגלוץ' המגשרות- הקרנה ודיון.