הכנס הדו-שנתי הארבעה עשר ללימודי אסיה בישראל (ASI18) | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

הכנס הדו-שנתי הארבעה עשר ללימודי אסיה בישראל (ASI18)

האוניברסיטה העברית גאה לארח את הכנס הדו-שנתי הארבעה עשר ללימודי אסיה בישראל (ASI18), העתיד להיערך בין ה-23 ל-24 במאי בבית מאירסדורף, קמפוס הר-הצופים של האוניברסיטה העברית.

אנו מזמינים אתכם לקחת חלק באירוע הגדול ביותר בתחום אי-פעם. הכנס, עם למעלה מ-200 משתתפים מכל רחבי העולם, מורכב מ-49 מושבים המכסים מגוון עצום של תחומים – מתעשיית היופי של סין ליהודי מרכז אסיה, מבודהיזם איזוטרי למדיניות החוץ של קוריאה הצפונית, מן ההגירות בדרום-מזרח אסיה למורשת האימפריה המונגולית, מתרבות הלוחמה ביפן להודו הפוסט-קולוניאלית וסין העכשווית.

את הכנס יסיים מושב ייחודי בעברית בנושא "אסיה בהווייה הישראלית" ובו מומחים מתחומי התיירות, עסקים, תרבות אוכל וויפאסאנה ידברו על הקשר של התרבות האסייתית לישראל. (24 במאי, אחה"צ)

לפרטים לחצו כאן.

ולאירוע בפייסבוק לחצו כאן.

מיקום ראשי
הר הצופים
תאריך
יום ד', 23 במאי, 2018 (כל היום) עד יום ה', 24 במאי, 2018 (כל היום)