כנס עולמי לנהיגה אוטונומית | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

כנס עולמי לנהיגה אוטונומית

האוניברסיטה העברית ממשיכה להוביל את המחקר והעשייה בתחום הרכב האוטונומי:
בית הספר למנהל עסקים באוניברסיטה העברית יארח כנס עולמי לנהיגה אוטונומית בשיתוף פעולה ייחודי עם אוניברסיטת דנבר.

טלפונים חכמים ומחשבים אישיים שינו את העולם. השלב הבא בעיצוב חיינו הן מכוניות אוטונומיות,  (DVs) שיחוללו מהפכה במערכות התחבורה, בפיתוח הנדל"ן, בגישה לסחורות ושירותים,  ויגדירו מחדש את טביעת הרגל האקולוגית הקולקטיבית של האנושות.
הכנס, שמאורגן על ידי מכללת דניאלס לעסקים ומאורח על ידי בית הספר למנהל עסקים באוניברסיטה העברית, יעסוק בהשלכות הרחבות של טכנולוגיה זו, ויאחד חוקרים, מנהיגים בתעשייה, סגל וסטודנטים סביב חקר ההשפעות המהפכניות של כלי הרכב האוטונומיים.

בין הדוברים הבולטים בכנס:

מר ארז דגן, סמנכ"ל בכיר לפיתוח ואסטרטגיה בחברת Mobileye. בתפקידו הנוכחי, מר דגן אחראי על בניית שותפויות אסטרטגיות, ניהול תיק עבודות טרום ייצור, פיתוח מתקדם של Mobileye וקבוצת חיישני המו"פ.
מר ערן שיר, מייסד ומנכ"ל  Nexar. החברה של שיר מיישמת טכנולוגיית בינה מלאכותית על ידי חיבור מצלמה ל"דשבורד" של הרכב במטרה למנוע תאונות.
פרופ' מארק לי לוין, בית הספר ברנס לנדל"ן וניהול בנייה במכללת דניאלס לעסקים. בעברו היה מתווך נדל"ן, עורך דין ומשקיע. לוין פרופסור במשך יותר מ -40 שנה, מרצה ברחבי ארה"ב ובעולם ונחשב לאחד המומחים הבולטים בארה"ב לנדל"ן אמריקני ובינלאומי.
פרופ' ניקול אדלר, מומחית לניהול תחבורה מהאוניברסיטה העברית.  תחומי המחקר העיקריים שלה עוסקים בתורת המשחקים והערכת פרודוקטיביות החלים על תחום התחבורה.
פרופ' ערן פייטלסון, ראש בית הספר המתקדם ללימודי הסביבה באוניברסיטה העברית. פרסם מאמרים רבים וערך כרכים בנושא מדיניות המים, מדיניות תחבורה, מדיניות סביבתית ותכנון סביבתי והשתתף במספר צוותי תכנון ארציים בישראל ובוועדות לאומיות רבות.

הכנס יתקיים ביום חמישי  07.12.17 בקמפוס הר הצופים של האוניברסיטה העברית  בין השעות 07:30 – 17:30.
ללו"ז המלא  ופרטים נוספים: https://daniels.du.edu/israel-conference/
תאריך