מאתיופיה לירוסלם:באנו נושאים מתנות | האוניברסיטה העברית בירושלים

כנס אקדמי בינלאומי מאורגן ע"י האוניברסיטה העברית בירושלים ואוניברסיטת תל אביב

בחסות הקרן המשפתתית מוריס ורוזלינד גודמן

הכנס יערך בזום

אתם מוזמנים לכנס מאתיופיה לירוסלם: באנו נושאים מתנות, כנס בין לאומי המאורגן ע"י האוניברסיטה העברית יחד עם אוניברסיטת תל אביב, ובנדיבות של קרן משפחתי מוריס ורוזלינד גודמן.  הכנס יחקור את החוויה של ולימוד על יהדות אתיופיה מתחומים שונים, מאמנויות לספרות, מהסטוריה לדת וספרי קודש, מחינוך לחברה והחוויות של קהילות יהודי אתיופיה בקנדה ובישראל.  גם אקדמאים וגם הציבור הרחב מוזמנים. הכנס הווירטואלי יתקיים באנגלית ובעברית (עם תרגום).  להרשמה ולתכנית המלאה, לחצו כאן:

להרשמה

You are cordially invited to From Ethiopia to Yerushalem: We Came Bearing Gifts, an international conference organized jointly by The Hebrew University of Jerusalem and Tel Aviv University, and sponsored by the Morris and Rosalind Goodman Family Foundation.  The conference sheds light on the experience and study of Ethiopian Jewry from a wide range of disciplinary perspectives, ranging from the arts, to literature, history, religion and religious texts, education, society, the Israeli and Canadian Ethiopian Jewish community experiences, and more.  Academics and the general public are all welcome. This on-line conference will feature both English and Hebrew presentations (with translations).

To register and see the full program, click here:להרשמה/

לפרטים

להרשמה