מגפת הקורונה: מדוע הנסיך הרי ומייגן מרקל בבידוד? | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

מגפת הקורונה: מדוע הנסיך הרי ומייגן מרקל בבידוד?

פרופ' גד יאיר מהמחלקה לסוציולוגיה ולאנתרופולוגיה מסביר האם האליטות בסיכון גבוה מעמך, והאם הן מסכנות את עמך - צפו
19/03/2020
מדוע הרי ומייגן בבידוד? וסופי טרודו, אשתו של ג'אסטין טרודו בקנדה? ותום הנקס? וקווין דוראנט הענק? באמת -- למה ספורטאים וכוכבי קולנוע מגיעים לבידוד מוירוס הקורונה? ולמה שרים, חברי כנסת וראשי מועצות? ומדוע צוותים רפואיים נמצאים בסיכון? האם האליטות בסיכון גבוה מעמך, והאם הן מסכנות את עמך? מטרת השיחה היום לפתוח צוהר להבנת הקשר בין חברה, רשתות חברתיות ווירוסים. בסוף תופענה המלצות ממשיות – בתקווה עם הגיון ברור לטיבן. בראשן – תשמרו על הצוותים הרפואיים שלנו. לקחים מעבודתו של פרופ' אליהו כ"ץ על התפשטות של חדשנות. גם ויראלית.

מגפת הקורונה: מדוע הנסיך הרי ומייגן מרקל בבידוד?