עדכון נכון ליום ג' בשעה 21:15 | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

עדכון נכון ליום ג' בשעה 21:15

12/11/2019
חברי קהיליית האוניברסיטה,

להלן העדכון ליום ג', 12.11.19 לשעה 21:15

מחר, יום ד':
 בקמפוס ברחובות ובבית דגן לא יתקיימו לימודים. לגבי קיום יום עבודה – תתקבל החלטה מחר בבוקר ויישלח עדכון בסביבות השעה 7:00 בבוקר.
במרכז הרפואי אסף הרופא לא יתקיימו מחר לימודי הסיעוד.  במרכז הרפואי קפלן לא יתקיימו סבבים קליניים לתלמידי שנה ו' ברפואה כמו גם לימודי הסיעוד.
בירושלים הלימודים ויום העבודה יתקיימו מחר כרגיל, במידה ויהיה שינוי תשלח הודעה מחר בבוקר בסביבות השעה 7:00 בבוקר.
סטודנטים אשר בשל המצב הביטחוני לא יכולים להגיע לשיעורים, אי הנוכחות לא תיחשב כהיעדרות.

סיורים לימודיים לאזור הדרום או המרכז – בטלים.

הנהלת האוניברסיטה עוקבת בצורה שוטפת על ההתפתחות הביטחוניות ובהתאם לכך מקבלת החלטות.
מערך הביטחון והחירום של האוניברסיטה פועל לפי הנחיות פיקוד העורף ומקיים קשר שוטף עם כל גורמי הביטחון הרלוונטיים.
כל הודעה  הקשורה למצב הביטחוני תשלח לקהיליית האוניברסיטה במספר דרכים – במייל, בהודעת SMS, באתר האוניברסיטה, בדפי הפייסבוק, טוויטר והאינסטגרם והודעות על ביטול לימודים ועבודה יועברו גם לערוצי התקשורת השונים.

נא להישמע לכל הוראות מערכת הביטחון ופיקוד העורף:
אתר אגף הביטחון והחירום של האוניברסיטה העברית:

פיקוד העורף:

בשפה הערבית: