ביה"ס למנהל עסקים מצטרף לרשימה בינלאומית מכובדת | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

ביה"ס למנהל עסקים מצטרף לרשימה בינלאומית מכובדת

בית הספר זכה בתו תקן בינלאומי של הארגון לאיכות ומצוינות
13/08/2019

ארגון ה-AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) הבינלאומי של בתי הספר מנהל עסקים בעולם פרסם בסופ"ש שעבר כי האוניברסיטה העברית בירושלים היא בין המוסדות הבודדים בעולם הנושאים את תו התקן הבינלאומי של הארגון לאיכות ומצוינות. אוניברסיטאות נוספות שקיבלו את הסמכת הארגון: הארוורד, סטנפורד, ייל, ניו-יורק (NYU) המכון הטכנולוגי של מסצ'וסטס (MIT) ועוד.

"ארגון AACSB מכיר במוסדות ששמו דגש על מצוינות בכל התחומים, כולל הוראה, מחקר, פיתוח תוכניות לימודים ולמידה של סטודנטים", ציינה בהודעה הרשמית סטפני מ. בראיינט, סמנכ"לית מנכ"ל וקצינת ההסמכה הראשית של AACSB אינטרנשיונל. "אנו מברכים את האוניברסיטה העברית בירושלים ואת הדיקן צבי וינר על קבלת הסמכה זו, ומברכים את כל צוות בית הספר למנהל עסקים בירושלים - כולל המינהל, הפקולטה, הצוות והסטודנטים - על זכייתם בכבוד זה."

דיקן ביה"ס למנהל עסקים באוניברסיטה העברית, פרופ' צבי וינר, מסר כי "אנו שמחים להיות חלק מקהילת AACSB ולתרום מהניסיון שלנו בחינוך לעסקים, בחדשנות וביזמות לאחרים ברשת בתי הספר למנהל עסקים הנהדרת הזאת. זהו צעד חשוב נוסף בתהליך הבינאום של בית הספר למנהל עסקים בירושלים ואנו מצפים לקבל את פני סטודנטים בינלאומיים רבים בשנים הבאות. "

בראיינט הוסיפה ואמרה כי "השאיפה של האוניברסיטה העברית בירושלים להשיג את תוקף ההסמכה היא שיקוף אמיתי של המסירות שלהם - לא רק כלפי הסטודנטים שלהם, לרשת הבוגרים ולקהילה העסקית הגדולה יותר, אלא לתעשיית ההשכלה הגבוהה כולה", אמר בראיינט. "התלמידים של היום הם המנהיגים העסקיים של המחר, כשהצטרפות בית הספר למנהל עסקים באוניברסיטה העברית בירושלים לרשת בתי הספר לעסקים המוסמכים של AACSB תשפיע לטובה על המוסד שלהם, הן ברמה המקומית והן הרמה העולמית."

לינק לידיעה

ביה"ס למנהל עסקים מצטרף לרשימה בינלאומית מכובדת