קורס הקיץ: דיאטה ים-תיכונית | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem
דלג לאתר בעברית
דלג לאתר באנגלית
דלג לאתר בערבית
דלג למפת אתר

קורס הקיץ: דיאטה ים-תיכונית

21/05/2019
קורס הקיץ החדשני: Mediterranean Diet – from Genes to Health עתיד להיפתח במחזור השני והוא מדגיש את השיתוף הפעולה הפורה של הפקולטה לחקלאות וליגת האוניברסיטאות החקלאיות והמדעיות, ELLS. 
הקורס מרוכז אקדמית ע"י פרופ' אורן פרוי מהמכון לביוכימיה ומדעי המזון והמשתתפים שיקחו חלק בקורס מגיעים מרחבי העולם: גרמניה, הולנד, שוודיה, סין, תורכיה, יוון, פולין וישראל ומתחומי התזונה, ביוכמיה ומדעי המזון. 
חלק נכבד מחוקרי המכון לביוכימיה ומדעי המזון והחוג לתזונה ייקחו חלק בקורס הקיץ: דיאטה ים תיכונית וכן, הוא מורכב מהרצאות פרונטאליות , סיורים לימודיים, חשיפת הסטודנטים לצוות האקדמי ולמחקרים השונים המתקיימים בפקולטה, ביקור במעבדות, סדנת בישול ים-תיכוני ופעילויות חברתיות נוספות.
 
לפרטים נוספים ומידע על הקורס, לחצו כאן.
 
קורס הקיץ: דיאטה ים-תיכונית