אות הוקרה לקליניקה המשפטית של האוניברסיטה העברית | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

אות הוקרה לקליניקה המשפטית של האוניברסיטה העברית

30/12/2018
ברכות לקליניקה המשפטית שקיבלה אות הוקרה על פעילות המסייעת לשכבות במצוקה בירושלים מטעם מוקד הקליטה ליוצאי ויוצאות אתיופיה בירושלים.

באות ההוקרה נכתב: "בשם מקבלי הסיוע וצוות רשות הקליטה, אנו מודים לכם בקרב לב על תרומתכם המרכשת והחשובה. תמיכתכם מחזקת אותנו ומסייעת לנו בפעילותינו החשובה במיצוי זכויותיהם ובתמיכה באוכלוסיות מוחלשות".

הקליניקה מפעילה (מזה כבר כמעט 10 שנים) שני מוקדי סיוע משפטי לקהילה ברחוב יפו ובקרית מנחם, ומסייעת מדי שנה לעשרות פונות ופונים במיצוי זכויותיהם למול הביטוח הלאומי, הדיור הציבורי, הוצאה לפועל ודיני עבודה. אות ההוקרה ניתן לה בשל פעילותה רבת השנים בתחום מיצוי הזכויות ליוצאות ויוצאי אתיופיה.
אות הוקרה לקליניקה המשפטית של האוניברסיטה העברית