תמיד יחד - קונצרט התרמה למען אמנים אוקראינים ותערוכת יצירות מריה פרימהצ'נקו | ארגון בוגרי העברית

סינון אירועים

חדשות הבוגרים

ספרו לנו מה דעתכם!

תמיד יחד - קונצרט התרמה למען אמנים אוקראינים ותערוכת יצירות מריה פרימהצ'נקו

תאריך:
א', 22/05/202219:30
Fund Raising Concert for Ukrainian Artists

האופרה הלירית בירושלים, בשיתוף עם שגרירות פולין בישראל, שגרירות ליטא בישראל, המכון הפולני תל אביב, מכון התרבות הליטאי והאוניברסיטה העברית בירושלים, מזמינים אתכן ואתכם לקונצרט מיוחד במינו בו כולנו מתגייסים למען אמנים אוקראינים.

בקונצרט תיהנו מהאריות של מוצרט, רוסיני, פוצ'יני, ורדי וצ'ייקובסקי בביצוע קסום של: אירה ברטמן - סולנית מובילה של האופרה הישראלית, מרטה מטלון - סולנית של בית האופרה הלאומית בליטא, אזבל מריה האס - זמרת האופרה גרמנית-ישראלית ועוד רבים אחרים!

גם המקהלה של האוניברסיטה העברית בניהולה של ד"ר ענת רובינשטיין תשתתף באירוע.

בנוסף לקונצרט המלהיב, אנו מזמינים אתכם ואתכן להתרשם מהתערוכה של הציירת המפורסמת מאוקראינה - מריה פרימצ'נקו.

האירוע יתקיים באודיטוריום של YMCA, המלך דוד 26, ירושלים.
סטודנטים, בוגרים, גימלאים ואנשי סגל של האוניברסיטה העברית זכאים להנחה ברכישת כרטיס.

לרכישה >>>