יום פתוח באוספי הטבע הלאומיים באוניברסיטה העברית! | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

יום פתוח באוספי הטבע הלאומיים באוניברסיטה העברית!

"רכיכות ביו-אנתרפולגיה ורקמות, לאילו אני הכי מצפה", " איך נרשמים לחפירות?", " מודה לכם על היום הנפלא הזה! על היחס, על ההדרכה המרתקת!" –
אלה חלק מהתגובות שקיבלנו בשנה שעברה מגולשי הפייסבוק שלנו בעקבות אירועי היום הפתוח באוספי הטבע הלאומיים באוניברסיטה העברית בירושלים שהתקיים בתחילת חודש אוגוסט, בו השתתפו כ-500 הורים וילדים.

גם השנה, ב-2 באוגוסט, יתקיים היום הפתוח בקמפוס גבעת רם של האוניברסיטה העברית בירושלים, בבניינים לובין-ברמן.

הפעם יתקיימו סיורים ופעילויות ייחודיות באוספי הזוחלים, הדו-חיים והצמחים, ייערך ביקור מיוחד במעבדת אוסף העכבישנים, ויילמד איך שומרים פילים עתיקים. כמו כן, הילדים שיגיעו למקום ייהנו מחפירות באתר שייפתח עבורם. הפעילויות יתחילו בשעה 10:00 ויסתיימו בשעה 17:30.

איך נראית אקרית?
מהי הגירה אנטי-לספסיאנית?
מהו זוחל ימי קדום?
על שאלות אלו (ועוד הרבה יותר) נענה ביום הפתוח!

כיף והעשרה - לכל המשפחה
- סיורים ופעילויות באוסף הצמחים, הדגים, העופות ועוד ועוד...
- חפירות לילדים (בהרשמה מראש)
- סיור צמחים בקמפוס י. אדמונד ספרא (בהרשמה מראש)

הכניסה חופשית לכל בני המשפחה, ילדים מתחת לגיל 16 מתבקשים לבוא בליווי מבוגר.

בנוסף! הספר "מדריך שדה לעקרבי ישראל" שנכתב בשיתוף אוספי הטבע הלאומיים יהיה זמין לרכישה מחר ביום הפתוח במחיר של 50 ש"ח.

להזמנה לחצו כאן.

פירוט האירועים ביום הפתוח באתר האוספים הלאומיים.

תאריך
יום ה', 02 באוגוסט, 2018 - 10:00
יום פתוח באוספי הטבע הלאומיים באוניברסיטה העברית!