100 לאוניברסיטה העברית, יום התרמה עולמי 24 ביולי 2018! | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

100 לאוניברסיטה העברית, יום התרמה עולמי 24 ביולי 2018!

ב- 24 ליולי  2018 האוניברסיטה העברית בירושלים תציין 100 שנה של הישגים מדעיים יוצאי דופן. האוניברסיטה שהוקמה על ידי ענקי רוח ביניהם אלברט איינשטיין, חיים נחמן ביאליק, זיגמונד פרויד וחיים ויצמן מהווה היום  את אחד  מהמוסדות האקדמיים המובילים בעולם. האוניברסיטה מגשימה את חזון מייסדיה, שהעזו לדמיין כי בכוחה לייסד  עשייה אקדמית אשר תמצא פתרונות לסוגיות הסבוכות של העולם הסובב אותנו.  כיום המחקר פורץ הדרך המתקיים באוניברסיטה משפיע  על בני אדם ברחבי כדור הארץ ;מהמים הנקיים שאנו שותים, דרך התרופות שאנו נוטלים ועד למערכות הטכנולוגיות שנמצאות בכלי הרכב.

במשך יממה חובקת עולם, תגייס האוניברסיטה באמצעות פלטפורמה אינטרנטית תרומות, קטנות כגדולות. ביום ההתרמה הראשון מסוגו באוניברסיטה בישראל ישתתפו בוגרים, חברי סגל, סטודנטים וידידי האוניברסיטה בישראל, ארצות הברית, קנדה, אנגליה, אירופה, דרום אפריקה ,דרום אמריקה ואוסטרליה. אנו מזמינים אתכם להעניק ביום זה תרומה לנושאים בעלי עדיפות עבורכם, כמלגות  לסטודנטים ומענקים לגיוס חוקרים צעירים  מהמובילים בתחומם. התורמים הם שיבחרו למה להקדיש את תרומתם.

אתם מוזמנים להיכנס בקישור הבא, יום התרמה  עולמי ולהירשם ליום ההתרמה, להפיץ את דבר קיומו ברשתות החברתיות והמקצועיות ולשמש כשגרירים ביום מיוחד זה.

הצטרפו אלינו ליום התרמה העולמי, ,Giving Day #HU100 ויחד נניח את היסודות ל-100 השנים הבאות.

"אוניברסיטה היא המקום שבו האוניברסליות של הרוח האנושית מביאה את עצמה לידי ביטוי"

(אלברט אינשטיין, מתוך "חזון האוניברסיטה שלנו")

תאריך
יום ג', 24 ביולי, 2018 (כל היום)
 100 לאוניברסיטה העברית, יום התרמה עולמי  24 ביולי  2018!