סמינר כ"א של ארגוני האו"ם – FAO, WFP, IFAD | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

סמינר כ"א של ארגוני האו"ם – FAO, WFP, IFAD

משרד החוץ ובית הספר הבינלאומי למדעי החקלאות בפקולטה לחקלאות מזון וסביבה מתכבד להזמינכם לסמינרי משאבי אנוש שיתקיימו בשיתוף עם ארגוני האו"ם העוסקים בחקלאות ובמזון:

FAO, WFP, IFAD

הסמינרים יתקיימו בהשתתפות נציגים ממחלקות משאבי האנוש של הארגונים, במהלכם ייחשפו אנשי מקצוע וסטודנטים לאפשרויות תעסוקה בארגונים אלה בתחומים שונים – חקלאות, ייעור, מים, דגה, וכן ביטחון, פיננסים, יחסים ביןלאומיים, פיתוח בין-לאומי, מוכנות לחירום ועוד.

הרשמה לסמינר במייל- hrseminarisrael@gmail.com

נא לציין את פרטי המשתתף, רקע אקדמי, מוסד אקדמי וניסיון מקצועי.

נציגי הארגונים יקיימו  הדרכה על מערכת הגשת המועמדות ויקיימו mix and mingle בו ניתן יהיה לשוחח . בסיום המפגש יתקיימו מספר מוגבל של ראיונות דמה . משתתפים המעוניינים להתנסות בראיון מתבקשים לצרף את קובץ קורות החיים שלהם בעת ההרשמה לסמינר.

תאריך: 16.5.2018
שעה: 16:00-19:00

מיקום: הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה, רחובות. מועדון הסגל.

פרטים נוספים בקובץ המצורף.

תאריך
יום ד', 16 במאי, 2018 - 16:00