מדע ומחשב: סיפורו של מחר | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

מדע ומחשב: סיפורו של מחר

בית הספר להנדסה ומדעי המחשב, ע"ש רחל וסלים בנין, מתכבד להזמין אתכם לגלות עולם חדשני ומרתק של מחקרים וגילויים. בואו לקחת חלק בשלל הפעילויות!

15.5
ערב הרצאות קצרות בסגנון TED של מיטב חוקרי בית הספר. בין הנושאים:  ביטקוין ומטבעות וירטואליים, בינה מלאכותית, בשר מתורבת, מחשוב קוונטי ועוד.

16.5
"נוער שוחר מדע" יום פעילות, סיורים והרצאות לילדים ונוער. בואו לראות מקרוב את כל מה שחדש בטכנולוגיה, מציאות מדומה, הטסת רחפנים, הדפסת תלת מימד, מטבח מולקולרי, רובוטים ועוד.

17.5
הרצאה וסרט בקולנוע סמדר - בואו לשמוע את ד"ר דפנה שחר מדברת על האמרה: "מחשבים מעולם לא יכלו לעשות את זה" ואחריה, יוקרן הסרט Her של הבמאי ספייק ג'ונס (USA, 2013).

לפרטים נוספים: noagor@savion.huji.ac.il

מיקום ראשי