ריב הנרטיבים: פולנים, יהודים וזיכרון השואה" – שולחן עגול על רקע החוק הפולני האוסר להאשים פולנים בהשתתפות בשואה | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

האוניברסיטה העברית שמחה להזמין אתכם לחלוקת פרס על שם ליליאן מנדוזה מטעם החוג להיסטוריה של עם ישראל ויהדות זמננו, ולסמינר על שם ליליאן מנדוזה לשאלות אקטואליות בהיסטוריה יהודית. הסמינר יעסוק בחוק הפולני השנוי במחלוקת, שעורר דיון ציבורי עז בארץ ובעולם, האוסר להאשים פולנים בהשתתפות בשואה ולכנות את מחנות ההשמדה מחנות פולניים.

האירוע יתקיים ביום שלישי ד' ניסן תשע"ח  20.3.2018  בחדר 3001 ובבניין רבין

סדר האירוע:
15:45- 16:15: קבלת פנים
16:15- 18:15: הענקת הפרס למר שי ניסן על עבודת הדוקטור העוסקת ב"תרבות חינוך וחיי יומיום בנהריה 1935-1948"

שולחן עגול בהשתתפות:
ד"ר ענת ואתורי