שבוע אמנות ומוח | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

שבוע אמנות ומוח

האוניברסיטה העברית ומרכז אדמונד ולילי ספרא למדעי המוח שמחים להזמינכם לשבוע האמנות והמוח שייערך בתאריכים 24.2-3.3.18.

כבכל שנה, מרבית האירועים יתקיימו בסינמטק ירושלים ויכללו הרצאות בנושא חקר המוח, שילוו בסרטים הקשורים לנושאי ההרצאות. השנה יכללו האירועים גם הצגה בתיאטרון החאןמופע מחול של הרקדנית והכוריאוגרפית, מאיה ברינר ומספר אירועים מיוחדים לכבוד פורים. ביום שישי, 2.3.18, יתקיים אירוע "שישי בעשר", שבו יימכרו כרטיסים ב-10 שקלים בלבד. דורון פישלר יארח שלושה חוקרים צעירים ומבטיחים לערב של מדע, הומור וקולנוע.

מבצע מיוחד לסטודנטים ועובדי האוניברסיטה (בהצגת כרטיס סטודנט/עובד) - כניסה מוזלת לאירועי שבוע האמנות והמוח בסינמטק ירושלים - רק 32 ש"ח להרצאה + סרט!

לתכניה לחצו כאן.

במסגרת האירועים יוצע מבצע מיוחד לסטודנטים בסינמטק ירושלים:

כרטיסייה של 10 סרטים ב-100 ש"ח בלבד

כמו כן, יוצע מבצע מיוחד לעובדי אוניברסיטה בסינמטק ירושלים:
מנויי חופשי שנתי ב-450 ש"ח במקום 595 ש"ח

תאריך
שבת, 24 בפברואר, 2018 (כל היום) עד שבת, 03 במרץ, 2018 (כל היום)
שבוע אמנות ומוח