המרתון האקדמי חוזר! מי ירדם מול המרצה? ומי יזכה? | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

המרתון האקדמי חוזר! מי ירדם מול המרצה? ומי יזכה?

התקבלתם ללימודים בעברית? ברכותינו. עכשיו בואו להכיר קצת יותר מקרוב מה מצפה לכם בשנים הקרובות!

בטוחים שכבר שמעתם שאצלנו קשה, אבל הכי טוב. אין כמו מרתון אקדמי כמיטב המסורת כדי להרגיש את האתגר שאנחנו כל הזמן מדברים עליו.

המרתון האקדמי הוא אירוע שיא שמארגנת האוניברסיטה העברית למתקבלים לתואר ראשון.

אנו מזמינים אתכם, הסטודנטים החדשים, לקחת חלק בחוויה אקדמית מאתגרת ומרתקת – 24 שעות של הרצאות שיעבירו מיטב החוקרים והמרצים מכלל המחלקות והפקולטות באוניברסיטה העברית.

נעביר יממה שלמה בקמפוס הר הצופים (כן, גם בלילה), בה צפויות לא רק הרצאות מרתקות, אלא גם כמה הפתעות שימחישו למשתתפים את האווירה הסטודנטיאלית של ירושלים! משך כל הרצאה חצי שעה ובסופן יתקיים מבחן מסכם על תוכן כל ההרצאות.

הרצאות באמצע הלילה כבר אמרנו? אנחנו יודעים שקצת קשה להאמין שהגלגלים בראש מסתובבים גם ב04:00 לפנות בוקר, אבל אל דאגה, ארגנו בשבילכם כמה הפתעות שיגרמו לכם להתעורר גם מהחלום השביעי. חוץ מזה, יש פרס!

הפרס לציון הגבוה ביותר: מלגה לשכר הלימוד של שנת הלימודים הראשונה.

מתי? 17-18.09.17

איפה?  אולם הסנאט, קמפוס הר הצופים.

ממליצים להירשם בהקדם, כי מספר המקומות מוגבל!

להרשמה ופרטים נוספים:

humarathon@savion.huji.ac.il

תאריך
יום א', 17 בספטמבר, 2017 (כל היום) עד יום ב', 18 בספטמבר, 2017 (כל היום)
המרתון האקדמי חוזר! מי ירדם מול המרצה? ומי יזכה?