ברכות למקבלי ומקבלות פרסי ההצטיינות האוניברסיטאיים לשנת תשע"ח | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

ברכות למקבלי ומקבלות פרסי ההצטיינות האוניברסיטאיים לשנת תשע"ח

06/06/2018

אנו שמחים לברך את עובדות ועובדי האוניברסיטה המצטיינים לשנת תשע"ח

לרשימת הזוכים לחצו כאן.

דברי מר דותן זיידל, ראש אגף משאבי אנוש:
"להצטיינות בעבודה משמעות חשובה לעובד, ליחידה בה הוא מועסק ולאוניברסיטה. ההשקעה והמאמץ לעמוד בהצלחה במשימות המשתנות והמתחדשות, בתקופות עומס ולחץ, על מנת להביא לתוצאות המצופות אינה ברורה מאליה, ופרסי ההצטיינות באים לתת ביטוי הערכה לעובדים המצטיינים.
מצטיינות ומצטיינים יקרים, אתם נמנים על קבוצת עובדות ועובדים מעולה ואיכותית, התורמת מיכולתה המקצועית לקדום מטרות האוניברסיטה, כל אחת ואחד בתחומה/ו ובתפקידה/ו. כל אחת ואחד מכם/ן השקיע מאמץ והביא לידי ביטוי את תרומה ייחודית, שהביאה לתוצאות איכותיות וברמה גבוהה ביותר.
אנו מודים לכם על איכות ומצוינות של כל אחת ואחד מכם ומאחלים לכולנו שתמשיכו להוות דוגמא אישית."

ברכות למקבלי ומקבלות פרסי ההצטיינות האוניברסיטאיים לשנת תשע"ח