ברכות לסטודנטים שלנו לתואר שני בבית הספר למנהל עסקים, המתמחים בביג דאטה, על זכייתם בתחרות העולמית INFORMS. | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

22/04/2018

ברכות לקבוצת הסטודנטים לתואר שני בהתמחות Big Data Analytics , על זכייתם בפרס ראשון בתחרות בינלאומית של INFORMS (ארגון בינלאומי של חוקרים אקדמיים בתחום חקר ביצועים).

התחרות היא על ייעול תיק השקעות במטרה להגיע לביצועים הטובים ביותר יחסית לתיק סמן שהוא 500 P&S המבוסס על הסטוריה של עשר שנים.

לתחרות נרשמו 160 קבוצות מכל העולם, ולשלב הסופי שנערך בבוליטימור בשבוע שעבר, הגיעו יחד עם הסטודנטים שלנו גם נציגים ממטורקיה, דרום קוריאה, שוויץ, קולומביה, סרביה, קנדה וארה"ב.

מתוכם, הסטודנטים שלנו זכו במקום ראשון עם פיתוח ייחודי של אלגוריתם השקעות המבוסס על בינה מלאכותית.

מזל טוב לנציגינו-

Tom Falk, Stephen Lerner, Adina Marciano, Amir Moshe, Angelina Shor and Zongze Wu

וגם לפרופ' ניקול אדלר אשר עומדת בראש ההתמחות החדשה וליוותה את הקבוצה לאורך כל הדרך.