ברכות לזוכים בתחרות "מדענים ומפתחים צעירים בישראל" | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

ברכות לזוכים בתחרות "מדענים ומפתחים צעירים בישראל"

15/03/2018

אנחנו שמחים וגאים לברך את תלמידנו היקרים מתכנית "אלפא" באוניברסיטה העברית בירושלים שייצגו אותנו בכבוד בתחרות "מדענים ומפתחים צעירים בישראל" בהובלת מוזיאון המדע ע"ש בלומפילד.

מתוך 47 עבודות שהוגשו לתחרות מכל הארץ, הוגשו 8 עבודות של תלמידי אלפא ירושלים.

אנו גאים בכל התלמידים שעבדו קשה והגישו עבודות נפלאות, מבחינתינו כולם זכו.

ארבעה הזוכים בפרסים בתחרות אתמול הם:

·        במקום הראשון זכה איתי עדן על מחקרו בתיארוך פלאומגנטי בתל מגידו, במכון למדעי כדור הארץ, במעבדה של ד"ר רון שער.

·        במקום השני זכה הלל שוחט על מחקרו בפיתוח דיו מבוסס נחושת, במכון לכימיה, במעבדה של פרופ' שלמה מגדסי.

·        במקום השלישי זכה מיכאל קינן על מחקרו על פיתוח אלגוריתם להקלדה לחיזוי מילים לחולים משותקים, בביה"ס להנדסה ומדעי המחשב ובשיתוף אלס"ק במעבדתו של פרופ' נפתלי תשבי.

·        בציון לשבח זכתה שחרית פילזנר על מחקרה באיפיון מנגנונים מוחיים בתסמונת קדם ויסתית בביה"ס לרפואה בהדסה במעבדתו של פרופ' גדי גואלמן.

כל הזוכים ייצגו בחודשים הקרובים את ישראל בתחרויות מדעיות בינלאומיות בעולם ובנוסף זכו במילגות ללימודים אקדמיים.

תחרות מדענים ומפתחים צעירים בישראל המתקיימת בסיוע מוזיאון המדע ע"ש בלומפילד בירושלים היא תחרות ארצית המתקיימת זו השנה ה 21 כחלק מאירועי השבוע הלאומי למדע.

טקס ההכרזה התקיים אתמול במשכן הכנסת במסגרת אירועי יום המדע בנוכחות שר המדע והטכנולוגיה.

אנו גאים בתלמידים שלנו וגאים לייצג את האוניברסיטה העברית!

תודה ענקית שלוחה למנחים (הדוקטורנטים), לראשי המעבדות ולצוות תכנית אלפא על העבודה הנהדרת והמסורה וההישגים המרגשים!

יישר כוח לתלמידים הצעירים על ההשקעה והעבודה הקשה שלהם!

תמונות מרגשות מהטקס בדף הפייסבוק בקישור המצ"ב:

ברכות לזוכים בתחרות "מדענים ומפתחים צעירים בישראל"