תכנית גלוקל קיבלה אות הוקרה מטעם סיד ישראל בכנסת | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

תכנית גלוקל קיבלה אות הוקרה מטעם סיד ישראל בכנסת

11/02/2018

התכנית למוסמך בפיתוח בינלאומי (גלוקל) הפועלת בפקולטה למדעי החברה, קיבלה לאחרונה אות הוקרה בכנס יום הפיתוח הבינלאומי השביעי שאורגן על ידי סיד –ישראל והשדולה הפרלמנטרית לפיתוח בינלאומי. גלוקל זכתה בהכרה זאת בשל תרומתה המשמעותית לפעילות פיתוח בינלאומי בישראל ומחוצה לה.

התואר מעניק השכלה אקדמית מעולה לצד הכשרה מעשית בתחום. לאחר שנת לימודים תלמידי התכנית משתתפים בהתמחות בת 4 חודשים במדינה מתפתחת באסיה, אמריקה לטינית או באפריקה. בוגרי התכנית משתלבים בארגוני פיתוח מובילים בישראל וברחבי העולם.

ראש התכנית, פרופסור גיא הרפז, קיבל את האות מחברי הכנסת קסנייה סבטלובה ורוברט אילטוב. באירוע השתתפו חברי כנסת, נציגי הממשלה, שגרירים ונציגי ארגונים ועמותות שונים.

תכנית גלוקל קיבלה אות הוקרה מטעם סיד ישראל בכנסת