בית הספר למנהל עסקים בשיתוף פעולה עם מרכז היזמות של צ'ינחואה וחברת הפינטק הסינית | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

16/11/2017

ביה"ס למנהל עסקים חתם בחודש נובמבר 2017 על מסמך הבנות משולש לשיתוף פעולה עם מרכז היזמות של צ'ינחואה וחברת הפינטק הסינית- קרדיט-איז.

לאירוע החגיגי הגיעה משלחת יזמים ממרכז היזמות של אוניברסיטת צ'ינחואה, האוניברסיטה המובילה בסין.

כשהמטרה לקדם חילופי משלחות של יזמים ולהגביר את שיתוף הפעולה החדשני בין סין וישראל בכלל והאוניברסיטאות בפרט.

המשלחת שהגיעה השבוע נחשפה לתכנים שהועברו על ידי מיטב החוקרים של האוניברסיטה בתחומים כגון אינטליגנציה מלאכותית, הנדסה רפואית, פינטק, שורשי היזמות היהודית ועוד, בנוסף התקיימו פגישות עם יזמים וארגונים המרכיבים את האקו-סיסטם החדשני הישראלי הכל-כך ייחודי.