ברכות למר ישי פרנקל, על מינויו למנכ"ל האוניברסיטה העברית. | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

ברכות למר ישי פרנקל, על מינויו למנכ"ל האוניברסיטה העברית.

02/11/2017

פרופ' אשר כהן, הנשיא הנכנס של האוניברסיטה העברית, הודיע על מינויו של מר ישי פרנקל למנכ"ל האוניברסיטה העברית.

ישי פרנקל בעל ניסיון רב בעולמות ההייטק הישראלי והעולמי וכן ניסיון מתחום ההשכלה הגבוהה בישראל.

ישי כיהן כסגן נשיא אינטל העולמית ובין השנים 2007-2014 היה מנכ"ל אינטל ירושלים. בנוסף, מאז שנת 2013, פרנקל מכהן כחבר בוועדה לתכנון ותקצוב (ות"ת) של המועצה להשכלה גבוהה.

ישי פרנקל בוגר האוניברסיטה העברית – תואר ראשון ושני, שניהם בהצטיינות. ראשון - במתמטיקה ומדעי המחשב ותואר שני – מנהל עסקים.
בנוסף, ישי בחר ללמוד לתואר ראשון נוסף במדעי החברה והרוח עם התמחות בתולדות עם ישראל בעת החדשה.

פרופ' אשר כהן ברך: "אני מאחל הצלחה רבה לישי פרנקל, אני מאמין שהשילוב הייחודי שלו - היכולות הניהוליות הגבוהות, הידע האקדמי במדעים מדויקים, עיונים וניהוליים, ההכרות המעמיקה עם שוק ההשכלה הגבוהה, הניסיון הבינלאומי ואישיותו המרשימה יתרמו רבות לעתיד האוניברסיטה העברית"

ברכות למר ישי פרנקל, על מינויו למנכ"ל האוניברסיטה העברית.