חנה בלדון, יהי זכרה ברוך | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

חנה בלדון, יהי זכרה ברוך

14/04/2017
האוניברסיטה העברית ובית הספר הבינלאומי ע"ש רוטברג מביעים צער עמוק על הרצחה של סטודנטית מאנגליה, חנה בלדון, בפיגוע אתמול ומשתתפת בצער המשפחה.

האוניברסיטה מוקיעה מעשי טרור, רצח ונבלה שכאלה הפוגעים בחפי פשע שבאו לירושלים ללמוד ולהעשיר את הידע האקדמי שלהם.

הנהלת האוניברסיטה ואנשי הסגל נותנים את כל התמיכה הנדרשת לכל הסטודנטים, לאנשי הסגל ומשפחותיהם בארץ ובעולם.

יהי זכרה ברוך.

חנה בלדון – נולדה בשנת 1996, הגיעה לאוניברסיטה העברית במסגרת חילופי סטודנטים מאוניברסיטת ברמינגהם, שם למדה לימודי דת. במסגרת חילופי הסטודנטים, חנה בלדון למדה קורסים בבית הספר הבינלאומי ע"ש רוטברג כמו: תנ"ך, ארכיאולוגיה, דתות, אולפן עברית ועוד. חנה, שהחלה את למודיה בסוף חודש ינואר 2017 היתה אמורה לשהות בלימודים עד סוף הסמסטר הנוכחי.
חנה בלדון, יהי זכרה ברוך