נשיא המדינה הנבחר ראובן (רובי) ריבלין הגיע למפגש עם חבריו לספסל הלימודים באוניברסיטה העברית | האוניברסיטה העברית בירושלים | The Hebrew University of Jerusalem

ריבלין , בוגר האוניברסיטה, לקח חלק במפגש מיוחד לציון 50 שנה של מחזור הלימודים שלו במשפטים
15/06/2014

נשיא המדינה הנבחר, מר ראובן (רובי) ריבלין, הגיע ביום חמישי האחרון לארוחת ערב חגיגית לציון 50 שנה של מחזור הלימודים שלו, מחזור שנת 1964, בפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית.

בארוחת הערב השתתפו חברים נוספים לאותו מחזור לימודים ובהם:  שר המשפטים לשעבר יעקב נאמן, יו"ר קופת חולים כללית אליהו אדמוני, מתי גולן, לשעבר עורך העיתון גלובס,  ודיקן הפקולטה למשפטים של האוניברסיטה העברית פרופ' יובל שני.

על תקופת לימודיו סיפר ריבלין כי היה "תלמיד חנון" וכי קיבל פרסים רבים. "התייחסתי ללימודים ברצינות רבה, אבל הייתי בהחלט נמרץ גם מחוץ ללימודים", הוא סיפר.

לשאלה האם האמין שמהמחזור שלו ייצא נשיא מדינה, השיב ריבלין: "כן, היו לי הרבה חברים שחשבתי שהם יכולים להגיע לנשיאות".

המפגש נערך במסגרת פרויקט חדש של הפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית, שמטרתו לחדש את הקשר בין הבוגרים לבין האוניברסיטה.

דיקן הפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית, פרופ' יובל שני סיכם את האירוע וציין כי "אנחנו מאוד גאים שמהפקולטה הזו יצאו אנשים מעולים שתרמו תרומה משמעותית למדינה".